Registrovaný: 13 Aug 2008, 03:41 Príspevky: 28 Poďakoval: 0 x Obdržal: 0 x
Fujarove Noty
Citácia:
Fujarové melódie v podaní skúsených hráčov na fujaru.
Zoznam skladieb:
1. Sanoval sa vták vtákovi , Daniel Mudrák 2. Takie sa tie hory, Michal Fiľo 3. A ja tak, a ja tak, Ľubomír Párička 4. Rozohra - Bodaj skäzu vzali - Hrmelo, pršälo, Pavel Bielčik 5. Prečože ma môj bača klial , Nelejte, nelejte, Marian Plavec 6. Rozfuky - Pomaly, ovečky, Pavel Bielčik, Martin Kubinec, Ján Kroták 7. Svietila zornička, Pavel Bielčik 8. Rozfuk - Bodaj skazu vzala - Pusť ma, bača, Ján Kroták 9. Fujera, fujera, Ľubomír Párička 10. Keď sme vyšli na Poľanu, Marian Plavec 11. Kamaráti moji - Zlapali Janíka, Ján Kulfas, Michal Fiľo, Daniel Mudrák 12. Na vrch na Poľane, Ján Kroták, Martin Kubinec 13. Prečože ma môj bača klial, Ján Kulfas 14. Môj otec bol dobrý pytliak, Ľubomír Párička 15. Fujarové ozveny, Ján Kulfas, Michal Fiľo, Daniel Mudrák 16. Vyšli chlapci, vyšli, Roman Malatinec 17. Otec môj, otec môj, Jozef Šulaj 18. Pusť ma, bača, Milan Rusko 19. Rozfuk a odzemok, Michal Paľko 20. Spoza vrch Poľany, Ján Cerovský 21. Keby ja bol vedel - Nelejte, nelejte, Tibor Kobliček a Ďatelinka pod vedením Ondreja Molotu
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 4 hostia