Registrovaný: 22 Okt 2005, 07:19 Príspevky: 436 Poďakoval: 0 x Obdržal: 0 x
Re: Uvaříme, uvidíme... / Still Waiting... (2009)
Žáner: Komedie Krajina pôvodu: USA Rok: 2009 Dĺžka: 88min
Réžia: Jeff Balis Hrajú: Adam Carolla, John Michael Higgins, Steve Howey, Alanna Ubach, Phillip Vaden, Chris Williams, Luis Guzmán, Vanessa Lengies, Tania Raymonde, K. D. Aubert, Danneel Harris, Justin Long
Vedle restaurace Shinanigans otevřel jeden z jejích bývalých zaměstnanců konkurenční podnik Ta-Ta´s, který ji připravuje o zákazníky a tím i o zisk. Zoufalý vedoucí Shinanigans touží po povýšení a aby ho dosáhnul, musí mít obrat za večer 9 tisíc dolarů. Zaměstnancům tedy namluví, že pokud zisku nedosáhnou, restaurace bude uzavřena. Ti se tedy snaží zisku všemi možnými způsoby dosáhnout...
Moje uploady majú vždy na 100% dobré heslo. Ak máte problém s mojim uploadom, napíšte mi SS/SZ/PM. Ak pri rozbaľovaní vypíše chybu, stiahni si daný súbor ešte raz. Linky sú voľne šíriteľné.
_________________ V núdzi poznáš priateľa len ak z blata trčí ruka s peniazmi... NEŽIADAJTE MA O REUPLOAD NA INÝ SERVER
... Enjoy with joposnv of unique crew uploaders uploads !!!
Personal notes :
Citácia:
- Moje linky su vzdy kombinovatelne, ak ich je rovnaky pocet !!! - Zbytocne nespamujte, ak mate problem, radsej napiste SS/PM !!- - Moje uploady rozbalujte vzdy winrarom !! - Ak vam vypisuje niektory part chybu - treba ho znovu stiahnut !!!
... Enjoy with joposnv of unique crew uploaders uploads !!!
Personal notes :
Citácia:
- Moje linky su vzdy kombinovatelne, ak ich je rovnaky pocet !!! - Zbytocne nespamujte, ak mate problem, radsej napiste SS/PM !!- - Moje uploady rozbalujte vzdy winrarom !! - Ak vam vypisuje niektory part chybu - treba ho znovu stiahnut !!!
Registrovaný: 29 Okt 2007, 16:49 Príspevky: 336 Poďakoval: 0 x Obdržal: 0 x
Re: Uvaříme, uvidíme... / Still Waiting... (2009)
Uvaříme, uvidíme... / Still Waiting... (2009)
InFo:
Komedie USA, 2009
Hrají: Adam Carolla, John Michael Higgins, Steve Howey, Alanna Ubach, Phillip Vaden, Chris Williams, Luis Guzmán, Vanessa Lengies, Tania Raymonde, K. D. Aubert, Danneel Harris, Justin Long
Obsah:
Vedle restaurace Shinanigans otevřel jeden z jejích bývalých zaměstnanců konkurenční podnik Ta-Ta´s, který ji připravuje o zákazníky a tím i o zisk. Zoufalý vedoucí Shinanigans touží po povýšení a aby ho dosáhnul, musí mít obrat za večer 9 tisíc dolarů . Zaměstnancům tedy namluví, že pokud zisku nedosáhnou, restaurace bude uzavřena. Ti se tedy snaží zisku všemi možnými způsoby dosáhnout...
Hrají: Adam Carolla, John Michael Higgins, Steve Howey, Alanna Ubach, Phillip Vaden, Chris Williams, Luis Guzmán, Vanessa Lengies, Tania Raymonde, K. D. Aubert, Danneel Harris, Justin Long
Vedle restaurace Shinanigans otevřel jeden z jejích bývalých zaměstnanců konkurenční podnik Ta-Ta´s, který ji připravuje o zákazníky a tím i o zisk. Zoufalý vedoucí Shinanigans touží po povýšení a aby ho dosáhnul, musí mít obrat za večer 9 tisíc dolarů. Zaměstnancům tedy namluví, že pokud zisku nedosáhnou, restaurace bude uzavřena. Ti se tedy snaží zisku všemi možnými způsoby dosáhnout...